dijous, 21 de febrer del 2008

Humus



Humus




Ingredients per quatre persones
500 gr de cigrons cuits, una cullaradeta de llavors de sèsam, el suc de 1/2 llimona, un pessic de comí,
dos dents d' all, quatre cullerades d'oli d'oliva, sal, una tasa de brou vegetal (o aigua) i pebre blanc.

El·laboració:
Batre els cigrons, l'all i el brou.Un cop fet el puré afegim el suc de la llimona, l'oli d'oliva la sal i el pebre. Seguim treballant el puré amb la batedora. A l'hora de servir-ho, decorem fent dibuixos amb les llavors i una mica d' oli. De totes maneres la decoració admet moltes variants.

Acompanyem el plat amb pa de pita, o pa torrat.

Doncs aqui teniu una recepta molt fàcil! que no sigui dit que las Chicas del Té no sabem cuinar! jejejeje!

1 comentari:

Astrid ha dit...

Creia que era més complicat del que sembla!! quina bona pinta!