dijous, 6 de desembre del 2007

Tarta de pastanaga

Un pastís ideal per acompanyar amb el te. És super fàcil de fer i boníssim.

4/6 persones
Preparació: 10 minuts
Cocció: 40 minuts

Ingredients:

250gr de pastanagues
2 ous
50gr de farina
25cl d'oli
100gr de sucre
10gr llevat en pols
125gr avellanes moltes
Un polsim de sal

- Renta, pela i ratlla les pastanagues
- Pre-escalfa el forn a 180ºC
- Bat els ous amb el sucre
- "tamiza" juntes la farina, el llevat i les avellanes moltes.
- Afegeix-li després, poc a poc, els ous batuts removent sense parar amb una cullera de fusta
- Afegeix-li a continuació l'oli, la sal i les pastanagues ratllades.
- Remena bé fins que la masa estigui homogenia
- Unta amb mantega el motlle i cou 40 minuts al forn.

1 comentari:

tchai ladoo ha dit...

ummmmmmmmm!!! Sí! jo el vull tastar un cop!!!