Tarta de pastanaga
Un pastís ideal per acompanyar amb el te. És super fàcil de fer i boníssim.
4/6 persones
Preparació: 10 minuts
Cocció: 40 minuts
Ingredients:
250gr de pastanagues
2 ous
50gr de farina
25cl d'oli
100gr de sucre
10gr llevat en pols
125gr avellanes moltes
Un polsim de sal
- Renta, pela i ratlla les pastanagues
- Pre-escalfa el forn a 180ºC
- Bat els ous amb el sucre
- "tamiza" juntes la farina, el llevat i les avellanes moltes.
- Afegeix-li després, poc a poc, els ous batuts removent sense parar amb una cullera de fusta
- Afegeix-li a continuació l'oli, la sal i les pastanagues ratllades.
- Remena bé fins que la masa estigui homogenia
- Unta amb mantega el motlle i cou 40 minuts al forn.
1 comentari:
ummmmmmmmm!!! Sí! jo el vull tastar un cop!!!
Publica un comentari a l'entrada