Receptes de cuina india
AMANIDA DE COGOMBRE (raita)
Ingredients
1 Cogombre gran; 2 Tasses de Iogurt
1/2 Cullaradeta de "comino" en pols (com és diu en català?)
1/2 Cullaradeta de sal
Una mica de pebre en pols.
Procediment:
Pelar i ratllar el cogombre.
Afegir el Ioghurt i les espècies.
Barregar suament.
Refredar a la nevera.
PATATES, COLIFLOR I IOGURT
Ingredients
1 Coliflor petita
4 Patates
Ghee suficient per fregir (manteca típica del'India, es pot trobar els supers dels Pakis!)
1 Tasa de iogurt natural
1 Cullarada de cúrcuma
1-1/2 Cullarada de sal
1-1/2 Cullaradetes de jengibre
Procediment:
Partir les coliflors a trocets i les patates a rodatxes. Ho netegem.
Fregim tot amb Ghee fins que tinguin un color daurat.
Ho apartem del foc i ho escurrim.
Barregem el iogurt amb els condiments i després ho afegim a sobre les patates i la coliflor.
Barregem suament fins que tots els ingredients estiguen ben barrejats!
Quines receptes més fàcils, no?
Ara només queda reunir-nos i provar-ho tot!
1 comentari:
Nena, ho he buscat i comino en català és comí ostres sembla una castellanada però no tu és comí. Per cert, l'amanida de cogobres té una pinta, mmmmmm, nyam, nyam.
Publica un comentari a l'entrada