Recepta Ayran
L'Ayran és una beguda que es pren molt a l'India (crec recordar que a Turquia tb, i suposo que a d'altres països..).
Ingredients:
200 ml de yogur natural baix en calories
2 cullerades de menta fresca ben picada
Sal
250 ml d'aigua mineral amb gas ( tb es pot fer servir aigua sense gas però si és efervescent és més agradable).
Passos a seguir:
- Col·loca el yogur, la menta i la sal a la batedora i barreja'ls fins que la barreja adquireixi un tò verdós.
- Afegeix l'aigua i barreja durant 1-2 segons.
- Afegeix l'aigua i barreja durant 1-2 segons.
- S'ha de servir inmediatament.
Aquesta beguda ajuda a mantenir el sistema digestiu en bon estat. Nosaltres el preniem de postres com a digestiu pq el nostre estómac suportés millor el menjar picant que li haviem donat...
Segons l'Ayurveda, ( segons cada Dosha és recomanable menjar uns aliments o uns altres per estar equilibrat) si es vol reduïr:
- Aire, s'ha de prendre força ayran
- Foc , se n'ha de prendre poc.
- Terra, tb se n'ha de prendre poc
4 comentaris:
Ummmmmm....!!!Quina bona pinta!!!
He pensat que un dia podriem fer una festa india, marroquina, africana, brasilera, japonesa... jejejeje!!!
Ens podriem disfressar, ballar, menjar coses típiques dels païssos!!!
jejejeje!!! A vegades tinc idees força extravagants, però seria divertit!
Així tindriem un motiu especial per beure i menjar aquests plats i begudes!!!
jejeje però tot barrejat o fer diferents festes temàtiques?
Saps que a mi tb m'encanta aquesta idea.
Havia pensat per separat... Així tenim més dies per quedar i fer festes... el món és tan gran!
Oks!! em sembla perfecte!!! si no teniu plans en podriem fer una al piset demà mateix ( dissabte), la Laia no hi serà..
Publica un comentari a l'entrada